ΣΕΡΡΕΣ: Τα γερμανικά Χριστούγεννα …έρχονται στην πλατεία

ΣΕΡΡΕΣ: Τα γερμανικά Χριστούγεννα …έρχονται στην πλατεία

frohes17120707.12.17, 22:34

ΣΕΡΡΕΣ: Τα γερμανικά Χριστούγεννα …έρχονται στην πλατεία

Η Τοπική Επιτροπή Σερρών της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ διοργανώνει και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά, χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας, το τριήμερο Παρασκευή  8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε λαχταριστές βάφλες, ζεστό αρωματικό κρασί για μεγάλους  καιαρωματικό τσάι για μικρούς, λουκάνικααλλά και χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Την προσπάθειά μας στηρίζουν για 6η χρονιά ενεργά οι μαθητές των σχολείων των Σερρών ενώ κοντά μας είναι και γνωστές σερραϊκές επιχειρήσεις.

Το Glossomobil ,το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Γκαίτε,συμμετέχει και φέτος στην εκδήλωση, την Παρασκευή 08/12, 17:00 – 21:00, με πολυγλωσσικές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες αλλά και παιχνίδια, χειροτεχνίες και γρίφους για τα έθιμα και τις παραδόσεις των Χριστουγέννων στη Γερμανία!

Για μια ακόμη χρονιά συνεργάζεται μαζί μας και το τμήμα Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης (Chef) του ΔΙΕΚ Σερρών που θα μας προσφέρει τις νόστιμες δημιουργίες του στο χώρο που ευγενικά μας παραχώρησε ο Δήμος Σερρών.

Στόχος όλων μας είναι να προσφέρουμε νότες χαράς στους νέους και μεγαλύτερους συμπολίτες μας και να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα δοθούν για να ενισχύσουν δύο φορείς που φροντίζουν ανθρώπους  με ιδιαίτερες ανάγκες: το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Νοσοκομείου Σερρών και το ΚΕΠΕΠ – Κέντρο Περίθαλψης Παιδιού Σιδηροκάστρου.

germanika171207

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.