ΣΕΡΡΕΣ: Μεσογειακό έπαθλο Motocross την Κυριακή

ΣΕΡΡΕΣ: Μεσογειακό έπαθλο Motocross την Κυριακή

06.12.18, 22:06

ΣΕΡΡΕΣ: Μεσογειακό έπαθλο Motocross την Κυριακή

Το 26ο Μεσογειακό Έπαθλο Motocross θα διεξαχθεί στις Σέρρες αυτή την εβδομάδα μαζί με τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος ΜΧ Β.Ελλάδος 2018. Είναι μια διοργάνωση που λαμβάνουν ομάδες από τις χώρες που βρέχονται από την Μεσόγειο Θάλασσα υπερασπίζοντας τα εθνικά τους χρώματα.

Η κάθε χώρα μπορεί να συμμετέχει με τέσσερις αναβάτες σε κάθε κατηγορία και οι κατηγορίες που αγωνίζονται σε αυτόν τον αγώνα είναι η ΜΧ1 και η ΜΧ2 με τον περιορισμό στα κυβικά των μοτοσυκλετών όπως ορίζονται από τους εθνικούς και παγκόσμιους κανονισμούς. Τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα της κάθε χώρας στο τέλος του αγώνα αθροίζονται(βάσει των βαθμών που προσφέρει η κάθε θέση) και η χώρα με τους περισσότερους βαθμούς κερδίζει το Έπαθλο. Στον αγώνα δεν μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές που έχουν βαθμολογηθεί σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέσα στην χρονιά.

Στις Σέρρες τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν αθλητές που θα επιλεγούν από τις συμμετοχές του Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία Expert η οποία θα αγωνιστεί στα μεικτά σκέλη του Επάθλου MX1 και MX2 κάτι που το επιτρέπουν οι κανονισμοί, όταν συμμετοχές δεν αναμένονται να ξεπεράσουν τις 40.

πηγή: mxin.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.